Bestel- en verzendinformatie

U kunt op deze website vanaf half oktober tot half juni uw dahliaknollen voor volgend bloeiseizoen bestellen.

De voorraden zijn nog nu bijgewerkt, bij de soorten waarvan de voorraad op is ziet u het woord uitverkocht staan. 

U kunt hier nu ook vazen en bloemenschaartjes bestellen. Vazen, gaas en schaartjes worden direct verstuurd mits er geen knollen bij zitten. 

 

Knolbestellingen die vanaf 1 juli 2020 worden gedaan zullen in het voorjaar van 2021 (maart/april) worden verpakt en verstuurd. Dit betekent dat u, afhankelijk van het bestelmoment, enkele maanden, weken tot dagen zult moeten wachten. Wij versturen vrijwel nooit direct!  Wij hebben immers alle bestellingen van een heel jaar in een paar maanden te verwerken. Wij hopen op uw begrip en geduld.

Bestellingen vanaf eind maart tot en met half juni worden wel direkt of uiterlijk binnen enkele dagen verstuurd, dan zijn we bij... Bestellen loopt door tot het planten niet meer gaat, dat wil zeggen half juni, afhankeleijk van de kwaliteit van de knollen. 

 

Wij kiezen er voor de knollen gedurende de wintermaanden zelf voor u over te houden. Dan hebben we meteen ook tijd om ze schoon te maken en controleren. Hierdoor weten we zeker dat u mooie knollen krijgt. U ontvangt de knollen zeker ruim voor het plantmoment. Bestellingen die in de maanden april, mei en juni geplaatst zijn worden, in de meeste gevallen, vrijwel direct verstuurd..

Het kan zijn dat vele soorten die wij hebben nu als uitverkocht op de website staan. In april/mei worden de voorraden geupdatet.