Show en pluktuin en locatie

Onze TUIN is gsloten. Actuele openingstijden voor de winkel vindt u op google-openingstijden - Geerlings-Dahlia. De winkel is normaal gesproken van zaterdag t/m dinsdag geopend maar wji gaan ook wel eens weg. Beter even afspraak maken 06-13454977

Wij zijn in de bloeitijd (nu dus pas weer in 2023) alle dagen open van 9.00 tot 18.00 uur. De bloeitijd is van eind augustus tot eind oktober. U kunt dan uw eigen boeket dahlia's plukken.  De regels voor het plukken staan aangegeven op het infomatiebord bij de ingang. U bent bij ons te gast dus gaan wij ervan uit dat u deze regels respecteert.

Houdt u voor de zekerheid, voordat u komt, de actuele openingstijden in de gaten op onze bedrijfsinfomatie via google of google-maps.

Wij zijn bij gelegenheid wel eens namelijk wel eens gesloten....

 

 

 

Voor het gebruik van een van de ruimtes op onze locatie, bijvoorbeeld om je verjaardag te vieren, hanteren wij een huurprijs van €40, - euro per uur. Per dagdeel, 4 uur, is dit  150, -. Deze prijs is inclusief gebruik van koffie en thee en gebruike van het toilet. Verder wordt de ruimte vrijgehouden van de overige bezoekers. De tuin is immers wel geopend voor onze (pluk) gasten.

Mocht u verdere catering of drank willen gebruiken dan dient u dit zelf te moeten regelen.

 

Wij organiseren ook regelmatig evenementen of workshops op onze lokatie. Kijk voor info hierover op de homepage en op onze informatiepagina's linksonderaan de homepage.  of op de homepage zelf.

 

Voor groepen geven wij rondleidingen met daarbij uitleg over het kwekersvak en de dahlia.

Kosten hiervoor zijn € 40,- per groep, koffie en thee inbegrepen. (tot 25 max. personen)