Welkom bij Geerlings Dahlia's

TIP!!! BESTELLEN ZONDER INLOGGEN LUKT HET BESTE!!!

TIP!!! BESTELLEN ZONDER INLOGGEN LUKT HET BESTE!!!

Onze pluktuin is gesloten. Wij willen alle plukkers en geïntresseerden die dit jaar bij ons zijn geweest, hartelijk bedanken voor jullie bezoek. Hopelijk weet u ons in het volgende seizoen weer te vinden. 

Op deze website kunt u uw bestelling plaatsen voor het volgende tuinseizoen. Ook kunt u online mooie artikelen kopen in onze cadeaushop en natuurlijk handige tuinierartikelen. De winkel is enkele dagen per week fysiek te bezoeken. Bij voorkeur op afspraak.  

We beginnen op 1 december met een geschatte voorraad, de knolen worden in de komende maanden bekeken en geteld. Elke eerste van de komende maanden (1 januari, 1 februari ,1 maart en 1 april) worden de restanten aan de verkoopvoorraad toegevoegd. Mocht u nu misgrijpen, blijf dat de komende tijd opletten of uw favoriet toch nog beschikbaar komt. De knolbestellingen worden verstuurd in het voorjaar van 2023. 

 

Haal kleur en romantiek in huis met de bloemenmeisjes van Meander, ook erg leuk voor in de kerstboom.

Wij hebben een grote collectie, te bestellen op deze website of te koop bij ons op het bedrijf. (alleen zaterdag en zondag of op afspraak)

Ook verkopen wij mooie vazen en andere leuke cadeau's.

 

Mocht het bestellen of het afrekenen bij het bestelen niet lukken probeer het dan een keer zonder in te loggen, zo werkt het altijd.

Wij hebben geen idee waardoor dit probleem ontstaat.

 

Op onze showtuin, prachtig gelegen in de groene omgeving van Heemstede, zijn ruim 250 soorten dahlia's in 15 categorieën te zien.

Wanneer u onze showtuin bezoekt, kunt u ter plaatse al onze soorten bekijken en uw keuze maken voor het nieuwe seizoen.

Bestellen kunt u, als particulier, via de shop op deze website.

U doet dit door eenvoudigweg, de door u gewenste soorten in het winkelmandje te plaatsen, te kiezen voor verzenden of afhalen en ze daarna af te rekenen.

Lees eerst even de leveringsvoorwaarden. Deze vindt u in het keuzemenu van deze homepage (alleen op een pc).

 

 

 

 

Like ons op onze facebook pagina en op instagram!

 

 

Geerlings Dahlia's